Personlig träning

Förverkliga dina drömmar med hjälp av en personlig tränare

Det lönar sig alltid att träna med en personlig tränare - oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år. Du har någon som peppar dig och dessutom får du lära dig allt från hur du äter rätt till hur du tränar mest effektivt.

 

Vi hjälper dig att nå dina mål

Oavsett om du vill forma dina muskler, bli en stjärna på dansgolvet, förbättra din golfsving eller tiden på nästa Marathonlopp så kan våra personliga tränare hjälpa dig. Du kan också få hjälp att rehabilitera skador eller förebygga problem - vi har kunskap om det mesta som rör kroppen.

Din tränare lägger upp ett program utifrån dina personliga mål och förutsättningar och ser - genom kontinuerlig uppföljning - till att du får den träning du behöver. Hur ofta du träffar din personliga tränare är helt upp till dig. Vissa väljer att träna alla pass med sin tränare medan andra träffas några gånger i månaden för att utveckla programmet och hålla motivationen uppe.

Personkemin är viktig

Självklart är det viktigt att du och din tränare trivs med varandra. Därför har vi både manliga och kvinnliga personliga tränare som har specialkunskaper inom olika områden. Du får alltid träffa din personliga tränare för en kostnadsfri konsultation innan ni börjar arbeta tillsammans. Dels för att gå igenom din träningsbakgrund och dina målsättningar. Och dels för att se om ni trivs ihop.

Vi ställer höga krav på våra personliga tränare. Det betyder att alla personliga tränare som arbetar på World Class har lång erfarenhet och gedigna utbildningar bakom sig. Med andra ord: vi vill alltid ge dig träning och rådgivning av högsta kvalitet.

Vill du veta mer om våra personliga tränare?

Kontakta din närmaste World Class klubb för mer information.

Copyright ©2011 World Class International.
Produced by Addmind