World Class Utbildningar

World Class är ett av Sveriges äldsta och välkändaste varumärken inom träning och friskvård. I kedjan finns träningsanläggningar och klubbar runtom i Sverige men även utomlands, t ex i Bryssel, Prag, Budapest, Aman och Kairo.

World Class startades 1983 och har utvecklat utbildningar internt i över 20år! Våren 2002 startades World Class Utbildningar för att ge Dig chansen att utvecklas och utbilda dig hos oss!

Varför skall Du välja World Class Utbildningar?
Vi arbetar med några av landets bästa instruktörer och föreläsare, vilket garanterar dig en kvalitativ, funktionell och innehållsrik utbildning. Våra lärare får alltid toppbetyg på kurserna!

Efter utbildningen har du stora möjligheter att söka stimulerande och spännande yrken, såväl inom som utanför World Class kedjan, både i Sverige och internationellt. Genom att utbilda dig hos oss knyter du många kontakter som kan hjälpa dig i ditt framtida arbetssökande. Vårt målär att knyta ihop teori och praktik så att du kan använda dina kunskaper på bästa sätt i ditt arbete som instruktör. Resten är upp till dig!

Du kan läsa mer om våra kurser på World Class Utbildningars webbplats. 

 

Copyright ©2011 World Class International.
Produced by Addmind