Jobbet är i fullgång och livet rullar på i snabb takt! Hemma ska vardagssysslorna skötas - det ska tvättas, lagas mat, städas, tas hand om barn och mycket mer. Det är svårt att få tiden att räcka. Kanske det stressiga livet gör dig trött och orkeslös? Du inser att du borde träna för att få orken och energin tillbaks! Du vet att du mår bra av att träna så du kommer igång med träningen och håller igång ett tag men sedan lägger du av för du tappar motivationen och du når inte några resultat. Du vet att du borde fortsätta men du intalar dig att du inte har tid då du har tappat din vilja. Känner du igen dig?
Vi vill hjälpa dig att hålla igång din träning! Vi rekommenderar dig att satsa på en långsiktig lösning som ger dig resultat! Satsa på mål, delmål och en personlig tränare som hjälper dig förverkliga dina mål och träningsdrömmar!Ninas personliga träningshistoria

Nina är medlem hos oss och här får du möjlighet att ta del av hennes träningshistoria. Hoppas du kan få inspiration!
I maj 2008 bestämde sig Nina efter ett längre uppehåll komma igång med träningen igen. Hon tyckte det var kul att ett träningscenter nära jobbet öppnat så hon gick in på World Class Vasastan, köpte kort och hade i början stora ambitioner! Träningen blev dock lite sporadisk och hon tränade när andan föll sig på. Det blev inte riktigt som hon planerat. Efter en tid la hon av då hon helt tappade motivationen och viljan. Tiden räckte inte till och det kändes jobbigt att ta sig till ”gymmet”. Träningen kändes dessutom inte ett dugg kul! Hon saknade bestämda mål och visste inte riktigt hur hon skulle göra för att komma dit hon ville.


Fördelarna med att träna med PT

I maj 2009 tänkte hon om! Hon ville göra en nystart i livet och investera i sig själv och sin egen hälsa då hon kände sig trött och orkeslös. Hon insåg att hon behövde hjälp för att nå dit hon ville med träningen och hade hört talas om personlig träning. Hon kom i kontakt med Martin Roxström, Personlig tränare på World Class Vasastan. Tillsammans gjorde de en grundlig behovsanalys vad Nina egentligen ville ha ut av träningen. Därefter lade de upp tydliga målsättningar med långsiktiga mål och kortare delmål samt en plan HUR hon skulle ta sig dit. Hennes mål var att må bättre genom att bli fysiskt starkare, forma kroppen och få mer energi och spänst. Resan började och glöden till träningen kom tillbaks, med roliga pass med massor av varierande och kreativa övningar blev träningen en riktig nytändning. Hon beskriver att varje PT-pass ger henne en ”kick” och lyckohormonet serotonin sprudlar i kroppen efter varje pass. Hon berättar att hon till och med längtar till nästa lektion.

Fördelarna med PT (Personlig träning) tycker hon bland annat är disciplinen och känslan av att någon annan planerar ens träning. PT:n förbereder programmet till nästa gång och håller reda på all viktig information som program, tester, tidigare vikter osv. Det enda hon behöver tänka på själv är att ladda ordentligt innan träningen och leva en sund livsstil. Detta tycker hon ändå kommer av sig själv eftersom kroppen lätt ställer om sig till den nya livsstilen. Hon äter bättre och tränar mer vardagsmotion än tidigare och tar trapporna istället för hissen, går av bussen någon hållplats tidigare och promenerar! Den inbokade tiden som hon har betalt för gör att hon TAR sig tid för träningen även om hon har mycket att göra. De kreativa, varierande övningarna som nästan aldrig är den andra lik gör träningen riktigt rolig. Hon upplever också att hon tar i tredubbelt så mycket med PT jämfört när hon tränar själv. ”Det handlar mycket om att bevisa för någon annan att man klarar av utmaningar. Du tävlar inom dig och alla har det i sig” säger hon. Går du in för att klara något tillräckligt mycket fixar du det, alla har ett val där man väljer att lyckas eller inte. Det gäller bara att ha en positiv inställning. Med en PT som bekräftar och berömmer går det dessutom lättare.


Resultaten börjar ta form

Nina har nu tränat regelbundet med PT i ca 5 månader och är nu inne på sin 28 gång! Hon har definitivt fått resultat. Midjemåttet har minskat och kroppen känns och ser fastare ut. Hon beskriver att kroppen har fått ett naturligt ”lyft”! Den stolta hållningen går inte att undvika och energin är på topp! Hon beskriver att hon har en helt annan attityd och självkänslan är växt enormt. Hon får också mycket beröm från vänner, kollegor och bekanta som tycker hon ser så frisk, fräsch, snygg och vältränad ut. Arbetsdagarna känns lättare och kortare och hon jobbar mer effektivt! Den kontinuerliga träningen gör att sötsuget och de osunda vanorna är ett minne blott - men det är klart att hon unnar sig något extra gott några gånger i månaden, då blir det ostbågar och något glas vin! Eftersom hon tränar kan hon göra det med gott samvete!


PT- en investering i dig själv

Visst kostar det pengar att träna regelbundet med sin egna personliga tränare men det ser Nina som en värdefull investering. Hellre att hon har ett rikt friskt liv än att hon spenderar pengar på saker som egentligen kan vara utan. Allt handlar om prioritering och de flesta människorna har laster de är omedvetna eller medvetna om som istället kan förstöra ens liv. Skippa dessa och investera i dig själv- då kommer du att lyckas! Säger hon målinriktat.

PT passar både dig som är nybörjare och dig som är träningserfaren!
Hon säger att en personlig tränare passar både till dig som är nybörjare och dig som tränat länge. Nybörjaren känner sig trygg, får mod och självsäkerhet samt får hjälp att träna rätt från början och den erfarna får hjälp att ändra gamla invanda mönster som oftast blir enformiga och gör att du kör fast utan att få resultat.


Våga ställa krav på din PT

Att PT och kund har rätt personkemi beskriver hon som extremt viktig. Du måste våga ställa krav på din PT och säga vad du har för förväntningar och hur du vill att
han/hon ska vara mot dig! Är du inte nöjd ska du byta. Själv beskriver hon att hon hittat rätt! Hon beskriver också vikten av att belöna och berömma sig själv genom att köpa nya träningskläder eller något emellanåt.


För att hjälpa dig till en bra PT-start har vi nu olika PT-paket anpassade efter dina behov.


Kom i gång

3 timmar (endast ett paket / person)  

pris:1200 kr

 

Löpar PT

 6+1 timmar

pris: 3150 kr (timpris 450 kr)

 

Stark

12+2 timmar + boken stark av Magnus Samuelsson värde 249 kr

Pris: 6000 kr (Timpris 428 kr)

 

Håll i gång

18+3 timmar

pris: 8550 kr (Timpris 407 kr)

 

Beach 2010

30+4 + Body Work skiva värde 169 kr

Pris: 13 500 kr (timpris 397 kr)

 Kontakta receptionen så slussar vi dig vidare till en personlig tränare för en PT-konsultation!

Med vänlig hälsning
World Class Vasastan

Reception +46 (0)8-674 64 55
E-post dobelnsgatan@worldclass.se

Copyright ©2010 World Class International.
Produced by Addmind