Under höstterminen kommer några av våra spinninginstruktörer att profilera sina pass. Här nedan kan du läsa mer om dessa.

 

 

Måndag 19:15 Magnus Björkman

 ”Teknik på cykeln”

 

Vi kommer att fokusera på tekniken på cykeln, kadensen (rundtrampet) och allmän rörelseteknik för att maximera effekten av träningen.

 

Tisdag 17:35 Åsa Forsman

”Start och stopp, intervallträning”

 

I korta och långa intervaller lär vi oss skillnaden på att jobba riktigt hårt och återhämtning. Detta är en av de bästa metoderna att komma igång och förbättra konditionen eller maxa flåset.

 

 Onsdag 17:35 Elin Wennman

”Bergspasset”

 

Med fokus på den egna upplevelsen, den egna känslan och det egna målet utifrån dagsform jobbar vi uppför berget i både korta och långa intervaller. Passar alla, nybörjare som erfarna.

 

Onsdag 19:15 Sofia Cervin

"Climb the Hills 45 min”

 

Spinning med klättring över 1-3 berg. Deltagarna blir vägledda att föreställa sig själva på cykeln i olika terränger i olika scenarion gällande väder och vind och miljö.

 

  Torsdagar 18:10 Nicolas Karlsson

”Acceleration”

 

Öka din styrka och förbättra din kondition. I ett par sköna accelerationer under passet får din kropp jobba mer för varje tramptag. Det är du som hänger med till toppen!

 

Fredag 17:00 Sofia Cervin

”Finally Friday 45min”

 

På "Finally Friday" kommer vi att variera cykelstilen lite mer. Även om klassen erbjuder en rejäl utmaning för den som vill så kommer deltagarna att lämna klassen lätta till sinnet och redo för helgen.  Musikstilen kommer att vara lite "piggare" och mer energigivande.

 

Lördag 15:00 Karin Lindström

”High Energy 45min”

 

Den bästa uppladdningen inför lördagskvällen, kom i stämning och kör så att det ryker. Lördagsklassen som inte lämnar någon oberörd.

 

Söndag 11:00 Elin Erlandsson

”Gott och blandat”

 

Med glädje och energi gör vi veckans sista dag fulländad. Backar, raksträckor, intervaller och uthållighet en skön mix till musik vi alla känner igen.

 

VÄLKOMNA

Copyright ©2009 World Class International.
Produced by Addmind