Senaste nyheter

Thailandstävlingen är avgjord
2008-03-06
Nya passet är här!
2008-03-06
Gruppträningschemat ändrat 7-9/3
2008-02-27

Om klubben

Mitt namn är Annica Gustafsson och jag har jobbat på World Class i Jakobsberg ända sedan september 2000. Jag började som receptionist och instruktör och sommaren 2005 fick jag en ny tjänst som Produktchef. Ett år senare, sommaren 2006, fick jag även äran att börja jobba som Platschef på den absolut bästa arbetsplatsen som finns, enligt mitt tycke!

World Class i Jakobsberg öppnades 1992. Våra nuvarande ägare tog över klubben oktober 1996. Det betyder att vi firade 10 års jubileum i oktober 2006, och jag kan lova er att det har hänt mycket på anläggningen under åren. Vid öppningen låg anläggningen bara på ett våningsplan i kontorshusets (på plan 2), men för ca 4 år sedan utökade vi lokalerna med ännu ett våningsplan (plan 3). Våra lokaler är en av kedjans största på totalt 1350 kvadratmeter. Det har satsats mycket i att snygga till lokalerna, väggar har rivits, rör har dragits, golv har slipats och personal har anställts. Anläggningen ligger i ett höghus och vi har mycket ljusa och luftiga lokaler med fönster i alla fyra vädersträck.


Tar du bilen hit behöver du aldrig vara orolig för att inte få en parkeringsplats.I direkt anslutning till våra lokaler finns ett stort P-hus där du får parkera 3 timmar gratis. Åker du kommunalt har du det minst lika bekvämt, Jakobsbergs pendeltågsstation ligger nämligen bara ett stenkast från World Class.

Vi har även Personlig Tränare, massör och naprapater på anläggningen, som du som medlem självklart har förmånliga priser hos.

Copyright ©2008 World Class International.
Produced by Addmind