GRATTIS ALLA NI SOM ÄR MEDLEMMAR PÅ HORNSGATAN!

Till hösten kommer World Class Hornsgatan få tillskott i instruktörsteamet
av välkända och populära profiler inom gruppträningsvärlden.

Vi välkommnar varmt Petter Ehrnvall från Les Mills. Petter är en mycket uppskattad och inspirerande instruktör som rest världen över för att leda klasser som Bodycombat, RPM (Spinning) och Bodypump. Petter kommer du kunna träffa på måndagar 19.45- Bodypump samt på onsdagar 17.15- Bodycombat.

Dearin Priester är tillbaka från USA, grattis till alla er som gillar en instruktör med stor passion för rörelse och träning. Dearin är en välkänd instruktör inom de dansinspirerande passen. Han lär ut passen med stor vikt på pedagogik och charm. Med hjälp av Dearin kan vem som helst bli en dansstjärna. Han kommer även att undervisa Bodypump hos oss. Dearin träffar du på Onsdagar 18.45-Dance samt fredagar 16.10- Bodypump.

 

Jimmie Antman är fyrfaldig svenskmästare i boxning, utbildare inom Powerbox och Core för World Class samt Chiropraktor och Personlig Tränare. Jimmie ger dig den extra kunskapen att ta din träning till en högre nivå. Genom en stark karimsma och utstrålning levererar Jimmie klasser som man sent glömmer. Honom träffar du på måndagar 17.30- SpinningExpress samt 18.05- CoreExpress

Fanny Granström är en av Hornsgatans stoltheter. Vi är oerhört glada över att kunna utöka Fannys repertoar med ytterligare en klass. Fanny är ett energiknippe med ett stort hjärta klappandes för den afrikanska dansen. Hon får både gammal som ung, nybörjare som rutinerad att älska de härliga rytmerna och rörelserna. Fanny träffar du på måndagar 17.30 -AfroExpress, tisdagar 17.15- Afrikansk dans samt fredagar 17.15 -Afrikansk dans.

Fanny Granström 

Sergio Alcantara är stuntmannen som älskar boxning. Lite smått galen men samtidigt med glimten i ögat är några ord som beskriver hans färgstarka personlighet. Sergio får dig att kämpa, svettas och ha roligt.
Torsdagar 17.15 - Powerbox är tiden du skall passa om du gillar att boxas.

Bild kommer inom kort!

 

 

 

Copyright ©2007 World Class International.
Produced by Addmind