World Class Quality Care

World Class Quality Care är mer än ett samarbete mellan hälsovården och friskvården. Det är en integration mellan hälsovård, sjukvård och friskvård med ett totalt omhändertagande av individen – en total hälsoresurs för företag och individ, Total Care! Sist men inte minst sparas den enskilda individen personligt lidande, sjukskrivande, karensdagar och får den största vinsten av alla – HÄLSA.

Detta koncept kommer vi att erbjuda dig som företagskund eller privatmedlem efter sommaren!

Till dig som företagskund

World Class kommer som första träningskedja i Europa starta med modern Företagshälsovård och fokus är på livsstil och stress. Detta är möjligt genom ett nära samarbete med Quality Care Europe som är specialiserat på strategiskt hälsoarbete för mindre och medelstora företag. World Class Quality Care erbjuder möjlighet till ett företagsanpassat sjukvårdskoncept för både företagsledning och anställda, där hälsan blir en strategisk resurs för att öka företagets lönsamhet. 

Hjärtat i World Class Quality Care är ett avancerat dynamiskt hälsobokslut som snabbt fångar upp psykisk och fysisk ohälsa. World Class Quality Care mäter hälsa och reagerar på ohälsa. Systemet möjliggör att ohälsa identifieras och är under behandling inom 24 timmar!

Svenska företag kan genom integrationen mellan förebyggande hälsovård, sjukvård och friskvård tjäna miljoner. World Class Quality Care skall bidra till att företag kan optimera sin produktivitet och på så sätt öka sin förtjänst. Företagen har också möjlighet att spara pengar då World Class Quality Care slopar anslutningsavgifter. Företagen betalar endast för de tjänster man beställer och för de anställda som faktiskt nyttjar friskvården eller hälsovården. 

Till dig som medlem

Genom World Class Quality Care kommer World Class Alviks Strand att kunna erbjuda dig som medlem och din närmaste familj sjukvårdsupplysning och enklare sjukvårdstjänster såsom vaccinationer och sjukvårdsupplysningar. Du slipper alltså sitta i ett opersonligt väntrum, utan kan istället komma till vår oas av hälsa och omhändertagande. Våra läkare och sköterskor har alltid både telefonlinjen och dörren öppen för dig.

Exempel på vad World Class Quality Care kommer att erbjuda dig:

  • Tillgång till hälsobokslut med reaktiva åtgärder och med möjlighet till olika medicinska och fysiska tester.
  • Tillgång till enklare sjukvård under våra mycket förmånliga öppettider, 7 dagar/vecka.
  • Vaccinationer

 

Copyright ©2007 World Class International.
Produced by Addmind