Alla människor förtjänar ett hälsosamt, lyckligt och produktivt liv. Kroppen är vårt huvudinstrument, men för att må riktigt bra måste det finnas ett samspel mellan kropp, själ och tanke.
Därför har World Class Alviks Strand tagit steget längre och försökt skapa en oas av träning och hälsa. Och vi tycker faktiskt att vi har lyckats.

Vårt mål har varit att skapa en miljö som känns avkopplande men samtidigt inspirerande. Därför har vi lagt stor vikt vid design och inredning. Vi har också ett brett och varierat urval av klasser – allt från rytmiska danspass, pulserande konditionsträning till harmoniska yogapass. Vår nya fräscha anläggning har högklassiga maskiner för både styrke- och konditionsträning.

Här kan du njuta av lyxen att forma din kropp samtidigt som du kan titta ut över vackra Mälaren.

Vi har också byggt en bro mellan friskvård och sjukvård. Vi kallar den World Class Quality Care – alltså ett totalt omhändertagande.
Genom World Class Quality Care kan World Class Alviks Strand erbjuda dig som medlem och din närmaste familj sjukvårds- upplysning och enklare sjukvårdstjänster. Du slipper alltså sitta i ett opersonligt väntrum, utan kan istället komma till vår oas av hälsa och omhändertagande.
Våra läkare och sköterskor har alltid både telefonlinjen och dörren öppen för dig.

Fakta

World Class Alviks strand
Gustavslundsvägen 143
167 51 BROMMA
Reception: 08-704 00 10
Medlemsrådgivare: 073-704 02 20
alvik@worldclass.se

Karta

Copyright ©2007 World Class International.
Produced by Addmind