Om klubben

WorldClass Norrköping hälsar dig Varmt Välkommen!

Sedan 1:a juni 2007 drivs klubben av Robin Wickenberg och Franz Nietsch och det har hänt mycket sedan dess. I december 2007 installerades en ny maskinserie, Humansport. I sex olika maskiner kan du utföra en mängd olika övningar för hela kroppen. Funktionell träning som passar alla från rehabilitering till elitidrott.

Det är ingen slump att Individuella elitidrottare, IFK Norrköping och Norrköpings Dolphins har valt att träna hos oss.

Under januari 2008 renoverades hela övervåningen och hela maskinparken uppdaterades inklusive fria vikter som byttes ut. Helt enkelt har vi valt att skapa Norrköpings attraktivaste friskvårdsanläggning för dig som kräver lite extra!

Ledning inklusive all personal som arbetar på WorldClass i Norrköping har en gedigen erfarenhet av träning och friskvård för att kunna ge Er bästa möjliga råd och service.

Vi satsar på att vara en personlig träningsanläggning med fokus på träning både individuellt och i grupp, styrketräning, och gruppträning. 

För dig som önskar PT (Personlig Träning) har vi ett mycket väl utvecklat PT koncept för att hjälpa dig med att nå just dina mål.

Vårt utbud inom gruppträning är både för dig som är avancerad och för dig som inte tränat innan. Vi kan stolt presentera WorldClass och Les Mills klasser där samtliga instruktörer är certifierade. 

Allt detta i en stor fräsch miljö med modern design.

Vi ligger 5 min promenad från Norrköpings Centrum. 

Robin och Franz med personal önskar alla lycka till med träningen.

Välkommna!


 

Copyright ©2010 World Class International.
Produced by Addmind