Nordnet Bank AB väljer World Class Quality Care

Närheten till företagshälsovården och träningen är enormt viktig och då
World Class Quality Care ligger i huset bredvid känns det tryggt.
Vi kan få skräddarsydda lösningar för företaget för tex.
vaccinationer, hälsokontroller och träningskort.

Adrienne Wikström,
fondadministratör och hälsoinformatör
Nordet Bank AB


World Class erbjuder mer än vanlig träning

Vi tycker att alla människor förtjänar ett hälsosamt, lyckligt och produktivt liv. Kroppen är vårt huvudinstrument, men för att må riktigt bra måste det finnas ett samspel mellan kropp, själ och tanke. Därför erbjuder vi alltid träning och rådgivning av absolut högsta kvalitet.

Idag arbetar World Class med fler än 1 000 företag runt om i Sverige. Det de har gemensamt är att de förstått fördelen av att satsa på friskvård. Det har nämligen visat sig att varje krona som satsas på friskvård ger tre gånger tillbaks. Vi skräddarsyr åtgärder och agerar tillsammans med företag utefter deras behov.


World Class Quality Care

Äntligen har vi fått den sista pusselbiten på plats i vår strävan efter att bli en total leverantör av hälsa. Vi är den första träningskedjan i Europa som kan erbjuda alla våra kunder en kostnadsfri anslutning till en komplett och modern hälsovård. Den kostnadsfria anslutningen erhålles då man tecknar avtal med oss.

Tillsammans med hälsoföretaget Quality Care Europé erbjuder vi nu en unik integration i härlig miljö mellan friskvården, företagshälsovården och sjukvården. Vi har tillgång till läkarkliniker i anslutning till World Class Alvik strand och vid vårt nya flaggskepp mitt i City, World Class Nybroplan.

Vi har byggt en bro mellan friskvården och sjukvården genom
World Class Quality Care konceptet. Vi kan således erbjuda sjukvårdsrådgivning och närsjukvård till alla era anställda och deras närmsta familj. Hos oss slipper ni opersonliga väntrum och långa väntetider, vi ger er en oas av hälsa och omhändertagande.

 
Företagsförsäljning / medlemskap
Robin Skanelid
Försäljningschef
World Class

0737-68 67 87
robin.skanelid@worldclass.se

World Class Quality Care/företagshälsovård
/husläkarmottagning
Gina Mäkinen-Bält
Försäljning/marknadschef
Quality Care

08-410 720 51
gina.makinen-balt@quality-care.se

Copyright ©2010 World Class International.
Produced by Addmind