Midvinternattens köld är hård
stjärnorna gnistra och glimma.
Alla sova i enslig gård
djupt under midnatstimma.
Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran,
snön lyser vit på taken,
endast tomten är vaken.
(Utdrag från ”Tomten” av Viktor Rydberg
Ursprungligen publicerad i Ny Illustrerad Tidning 1881.)

God Jul på er, alla glada & trevliga medlemmar!

Den härliga julen närmar sig med stormsteg och de flesta av oss ser med glädje fram emot julafton och alla förberedelser som hör julen till. Oavsett hur du väljer att fira din jul, se till att den ger dig den uppladdningen du behöver inför nästa år med oss här på World Class Gävle.

Men innan det är dags för jul så vill vi fira Lucia tillsammans med er. I år infaller Lucia på en torsdag och alla pass under dagen kommer att ha ett inslag som har med julen att göra. Vi kommer även att bjuda på pepparkakor och saft under hela dagen, så kom och ”lussa” med oss!

Under jul & nyår kommer gymmet att vara öppet enligt följande:
Söndag 23december: 10-18 (pass som en vanlig söndag)
Julafton 24december: STÄNGT!
Juldagen 25december: STÄNGT!
Annandag jul 26december: 9-17 (Dagens klasser; BodyPump 11.35)
Tors 27dec-sön 30december: öppet enliga vanliga tider
Nyårsafton & Nyårsdagen: STÄNGT!


Nuvarande höstschemat gäller fram till och med 16december och sedan träder julschemat i kraft. Julschemat finns att hämta i receptionen redan nu, så se till att ta ditt exemplar.


Under november månad har vi haft så kallad ”Teknikmånad” där vissa pass på schemat har bytts ut mot teknikpass. På ett teknikpass kan du lära dig hur övningarna på respektive pass utförs korrekt och på så sätt hjälpa dig att få ut optimal effekt av din träning. Dessa pass blev väldigt uppskattade och flera medlemmar har önskat att vi ska lägga in flera sådana i framtiden. Så håll utkik för de kommer att dyka upp igen!
I och med månadsskiftet november/december så kommer vår heltidsanställda receptionist Sofia Eklund att sluta hos oss och gå vidare mot nya uppdrag. Vi tackar för den här tiden som Sofia har varit hos oss och önskar henne all lycka i framtiden. Vi tackar även Josefine Ryd för de 5år som hon har varit på anläggningen, varav drygt 1år hon var verksam som platschef. Josefine går vidare inom kedjan och blir platschef för World Class Kungsholmen. Så i och med det hälsar vi Maria Ahlman välkommen som ny platschef på World Class Gävle från 1 januari 2008.

Som alla säkert redan vet så bjuder vi på frukost för våra medlemmar uppe på Café Kanel varje fredag mellan 7.30-9.45. Som alltid kör vi ett juluppehåll i frukosten och i år kommer den sista frukosten för året att vara fredagen den 14 december. Frukosten är sedan tillbaka igen den 18 januari 2008.

Det kommer att bli en fullspäckad aktivitetskalender i december som dessutom lägger ribban högt direkt med hjälp av gästinstruktören Sofie Näslunds funk pass onsdag den 5 december!

Så det bästa till sist…
Har ni gått och längtat efter en medlemsfest!? Då kan vi glädja er med det roliga beskedet att nu äntligen är det dags! En medlemsfest är inplanerad till i slutet av januari, så håll utkik efter mer information under december och januari… Den som väntar på någonting gott…

 

God Jul & ett riktigt gott nytt år önskar vi på World Class Gävle alla våra medlemmar!

We wish you a Merry Christmas,
we wish you a Merry Christmas,
we wish you a Merry Christmas,
and a Happy New Year!

Copyright ©2007 World Class International.
Produced by Addmind