Senaste nyheter

Schema v.10
2008-03-02
Läs om förändringarna
2008-03-01
Bli medlem under mars månad, få ett par Adidas skor!
2008-03-01

Om klubben

Sedan World Class Gävle slog upp sin exklusiva anläggning i oktober 2000 har vi erbjudit våra medlemmar Gävles fräschaste träningsanläggning med inspirerande instruktörer och härlig gemenskap. Vårt fina luftiga gym har stora fönster som lyser upp lokalen, och våra gruppträningssalar är även dem mycket fräscha.
I vårt breda utbud av gruppträning hittar du mängder av klasser som bidrar till att din träning både blir fantastiskt rolig och effektiv. Våra erfarna instruktörer kommer dessutom garanterat att ge dig en rejäl dos av träningsglädje. På schemat hittar du allt från aerobics, spinning, dance och body combat till body pump, poweryoga, coreexpress, step, afro och powerbox. Givetvis använder vi oss även av det populära express- och effect-konceptet som lanserats i kedjan.
 
Utöver detta finner du hos oss även ett mysigt barnrum där vi erbjuder fri barnpassning hos någon av våra barnkära barnvakter. Våra medlemmar har också de fantastiska förmånerna fri solning i solarier och frukost på fredagar när magen kurrar som mest.

Speciellt för vår club är den personliga stämning som råder mellan personal och medlemmar och som bidrar till att du som ny medlem snabbt blir en av oss. Vår personal är mycket serviceinriktad och arbetar för att du ska lyckas med din träning och samtidigt känna dig varmt välkommen när du besöker oss. Vi är alla stolta över att få representera World Class Gävle som är en ständigt växande club där vi alla utvecklas framåt tillsammans. 

VÄLKOMMEN TILL WORLD CLASS GÄVLE!

Copyright ©2008 World Class International.
Produced by Addmind