Hallå där,

”Vägen till drömjobbet”, säger Anna Blomquist 32 år från Solna. Hon  jobbar nu som Karriär, stress och rehab –coach. Hon har efter stenhårda dagar i skolbänken nu tagit ett första steg mot drömmen som Personal Trainer, genom World Class Educations utbildning, National Strength Training Coach. Hon är nu teoretiskt fullärd inom anatomi, fysiologi och näringslära. Nu väntar en utmanande praktik ihop med PT-skolan.Vilken utbildning har du gått hos World Class Educations?
Teoretisk basutbildning, Bas9

Varför började du studera?
Jag har alltid velat bli PT och måste börja från grunden för att nå mitt mål. 
Berätta om varför du valde just World Class Educations?
Jag jämförde olika utbildningar men fastnade för World Class för att det verkade vara en bra basutbildning som de erbjöd och att den inte var för lång, jag jobbar och kan inte vara borta för länge. Kostnaden var väldigt överkomlig för mig. Så det var inte så mycket att tänka över, bara att köra!

Vad har du studerat något inom hälsa och friskvård innan detta?
Jag har tidigare utbildat mig till Massageterapeut och där väcktes mitt intresse för friskvård och hälsa, jag insåg att det är detta jag ska göra. 

Varför tror du att utbildningen kommer att leda fram till ditt drömjobb i framtiden? 
Jag kommer att fortsätta studera genom World Class för att kunna bli PT och det kommer ju i slutändan att bli mitt drömjobb. Att motivera och inspirera andra är min dröm. 

Läraren var toppen, bra tempo och lite avstickar historier förgyller alltid. Lokalerna var helt ok inget att klaga på. De låg centralt så man kunde gå ut och äta om man ville, men möjlighet till att ta med matlåda uppskattas alltid. 

Varför skulle du rekommendera skolan till andra?
För att det är en bra grund att stå på, läraren var bra och det ställs höga krav.

Skulle du kunna tänka dig att läsa någon av våra andra utbildningar?
Absolut jag ska fortsätta tills jag är färdig PT!

Allt vi kan säga är lycka till Anna! 

Copyright ©2010 World Class International.
Produced by Addmind