Samarbetspartners

Pauluns Näringscenter

När det gäller vår certifierade kostrådgivarutbildning samarbetar vi med Pauluns Näringscenter http://www.pnc.nu/index.asp?idCategory=89. Anledningen till det är att de har mångårig erfarenhet och kompetens inom området.  Vi erbjuder en 6 dagars kostrådgivarutbildning samt inspirationsföreläsnignar inom kost och näringslära tillsammans. Läs mer under våra utbildningar.

Medborgarskolan i Stockholm

För att kunna erbjuda bästa service avseende administration och service så samarbetar vi med Medborgarskolan i Sverige. Du kan göra dina anmälningar direkt på http://www.medborgarskolan.se/templates/pages/WebPage____7254.aspx när det gäller våra instruktörsutbildningar.

CYQ - Central YMCA Qualifications / EHFA - European Health & Fitness Association

Då vi vill hålla högsta kvalitet på vår styrketräningsutbildning samarbetar vi med  den svenska organisationen Trainers Academy. World Class Educations Instruktörsutbildning i styrketräning motsvarar Trainers Academys "NSTC" - National Strength Training Coach" utbildning och upplägg. Denna är kvalitetssäkrad och godkänd som en grundutbildning för att vidare kunna ta "ISTC" -certifiering (International Strength Training Coach). ISTC certifieringen är en kvalitetssäkrad utbildning och följer de europeiska kursplanerna för vad en gyminstruktörs utbildning måste innehålla. Den blir varje år kontrollerad och kvalitetssäkrad av CYQ som är EHFA-s kvalitetsorganisation i Europa. Både kursplan, undervisning samt lärare blir kontrollerade. Läs mer om upplägg och certifiering under Styrketräning-ISTC

Fitness Factory

Vi samarbetar med en av Sveriges bästa fitness-sajter www.fitness-factory.com där du som instruktör kan få inspiration, boka dig på convent, köpa musik, koreografi, DVD-s med mera.

Human Finans

Vi kan genom Human konto erbjuda dig att betala av din utbildning på 12 månader. Ansökan gör du via Human Finans hemsida, www.humanfinans.se

 

Copyright ©2010 World Class International.
Produced by Addmind