World Class grundades 1983 och har sedamn dess varit ledande i utvecklingen av den Europeiska träningsmarknaden. World Class finns idag i ett flertal länder runt om i världen. I sverige finns idag 22 klubbar och World Class står just nu inför en stor expansionpå den svenska marknaden.Målet är att växa från 22 träningsklubbar till 40 klubbar i Sverige inom de närmsta åren vilket gör att det hela tiden dyker upp nya spännande tjänster.  Just nu söker vi efter en duktig, entusiastisk och resultatinriktad säljare som kan ingå i vårat företagsförsäljningsteam.

Europas ledande träningskedja söker en ambitiös företagssäljare!

Som företagssäljare på World Class arbetar du i rollen som säljare men är specialiserad på just företags-försäljning. Här handlar arbetet inte bara om att attrahera nya kunder, det handlar också mycket om kundvård och om att skapa såväl som att underhålla långsiktiga relationer med kunderna.

Du kommer att arbeta enbart mot företag, och dina arbetsuppgifter innefattar att boka möten, genomföra möten på klubben och på arbetsplatser, samt info-rmera om vår verksamhet och teckna nya medlems-avtal. Tidigare erfarenhet av försäljning mot VD, personalchef och/eller andra ledande befattningar är en merit, likaså dokumenterade goda säljresultat.

Tjänsten är på heltid. Du som söker bör ha fyllt 23 år, vara positiv, utåtriktad och gilla utmaningar. Du är tävlingsinriktad och målmedveten och har höga ambitioner om att avancera. 

Ansökan skickas till: denniz.gustafsson@worldclass.se

Skicka ansökan så snart som möjligt, tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande!

Copyright ©2009 World Class International.
Produced by Addmind