Du som känner att du är etablerad instruktör i Sverige och vill pröva dina vingar på någon av våra utländska klubbar kan söka nu.

Som World Class instruktör har man förtur till tjänsterna utomlands men även du som idag inte arbetar på World Class kan naturligtvis söka.

World Class har etableringar i främst Österuropa där träningsklubbarna ofta har en annan framtoning än i Sverige. Utomlands har vi ofta multisportklubb där det alltid finns pool, bubbelpool, spa- behandlingar och andra idrotter som squash.

Du som söker skall vara mycket duktig inom gruppträning och att leda både kunder och personal. Vi söker dig som kan ta ett ansvar som koordinator i kombination med arbete i reception.

Inom kort kommer vi att expandera snabbt inom en av hotellkedja som med sina femstjärniga hotell vill ha World Class som leverantör inom träning och SPA.

Du får gärna erfarenhet av hotellvärlden och framförallt inom service. Du skall kunna engelska både i skrift och tal. Ytterligare språk som franska, arabiska, tyska är meriterande men inte nödvändigt.

Skicka din ansökan på engelska och via brev med foto till:

World Class International
ATT. Ulf Bengtsson,
Electrum 402
164 40 Kista

OBS Vi tar inte emot ansökningar via e-mail till de utländska tjänsterna.

Copyright ©2011 World Class International.
Produced by Addmind