Att bli världsklass

Att starta en träningsanläggning kan vara din bästa investering någonsin. De starkaste klubbarna inom World Class har goda vinster och tillväxten är tvåsiffrig.    

Vi arbetar efter en svensk modell och tar stor hänsyn till synpunkter som kan förenkla och förbättra vår vardag. Systemet bygger på att du som franchisetagare är aktiv på samtliga möten där alla franchisetagare träffas och byter erfarenheter.

Vårt mål är att du som franchisetagare ska uppleva oss som en partner, en hjälpande hand och en livboj. Därför är vi väldigt stolta över att många franchisetagare pratar om oss som en familj - där vi alla hjälps åt.

 

 CEO

”Vi söker dig som helhjärtat vill ägna dig åt att skapa en spännande och inbjudande World Class-klubb och som alltid gör ditt yttersta för att ge våra kunder bästa möjliga service.

 World Class drivs av egna företagare som mot en avgift får ta del av konceptets affärsidé, kunskap och erfarenhet. Eftersom konceptet är väl beprövat är risken med att starta eget relativt liten och chansen till lönsamhet ganska stor.

Vi erbjuder en fungerande affärsidé med gemensamma rutiner för bland annat utbildning, information, marknadsföring, ekonomi, och inköp. Det gör att du som franchisetagare kan koncentrera dig helt på dina kunder och försäljningen på din klubb.

Franchising bygger på ett långsiktigt samarbete som regleras av ett franchiseavtal.”

- Pelle Johansson, VD, World Class Sverige

 

Copyright ©2007 World Class International.
Produced by Addmind