KORPORATIVNE FITNESS & WELLNESS PONUDE  

 

World Class je internacionalna kompanija sa preko 25 godina iskustva u fitness i wellness industriji. Ovo dugogodišnje iskustvo pomoglo nam je da svojim članovima omogućimo ostvarivanje njihovih ciljeva a samim time i unaprijedimo kvalitetu njihovog zdravlja/života. Zbog naših posebno osmišljenih grupnih treninga (namjenjenih svima, bez obzira na predznanje i razinu kondicije), velike ponude raznih drugih sadržaja (bazen, jacuzzy, saune, mirisni tuševi…), i naravno uvijek ljubaznog osoblja; World Class je postao odredište za sve one koje žele učiniti zdravu promjenu u svom životu!

Zadovoljstvo naših članova u preko 10 Eurposkih zemalja, dalo nam je za pravo da sa svojim uslugama i znanjem, pomognemo raznim kompanijama kako bi smanjile trošak i povećale produktivnost!

NA KOJI NAČIN?!

 

Svi ćemo se složiti u tvrdnji da je zdravlje temelj svake ljudske djelatnosti. Ukoliko je tako, onda se moramo složiti i u činjenici da je ljudski resurs ono najvrijednije što svaka tvrtka posjeduje, te da je investiranje u odabir/školovanje/pripremu novih zaposlenika vrlo često dugotrajan process koji nerjetko iziskuje i pozamašna financijska sredstva. Upravo ova dva faktora (zdravlje zaposlenika i njihova lojalonst tvrtci) su ključ uspjeha svake tvrtke, bez obzira govorimo li o velikim mega kompanijama ili o malim privatnim tvrtkama.

Benefiti koje svaka tvrtka ima kroz korporativni fitness mogu se očitovati kroz ovih nekoliko činjenica:

 

·         Viši nivo produktivnosti – zdrav zaposlenik je motiviraniji i produktivniji u svojoj radnoj okolini

·         Smanjanje bolovanja / manje izostajanje s posla tijekom prijelaznih razdoblja (najviši broj prehlada i ‘’lakih’’ bolesti se upravo dešavaju u prijelazima godišnjih doba)

·         ‘’Nama je stalo’’ factor – zaposlenik vidi brigu trvrtke prema njemu, te to rezultira većom lojalnošću samog radnika

·         Viša kvaliteta budućih zaposlenja – ponuda tvrtke prema novim zaposlenicima je bogatija te ovo možemo smatrati ‘’added value’’ pri lobiranju novih zaposlenika

 

Mnoge velike kompanije razumiju učinke korporativnog fitness-a, te svojim zaposlenicima omogućuju mjesto gdje će se relaksirati i riješiti dnevnog stress-a.  World Class na europskoj sceni pomaže kompanijama poput Vodafone-a, Orange-a, Zapp-a i mnogim drugima da smanje troškove (bolovanja i izostanci s posla), povečaju produktivnost i osiguraju lojalnost svojih zaposlenika

U Zagrebu, World Class je odnedavno postao lanac fitness i wellness centara jer je uz svoju staru lokaciju u Hypo poslovnom centru, otvorio još jedan klub u hotelu Westin.  U oba kluba naši članovi mogu uživati u modernoj teretani, aerobic sobi za preko 10 različitih grupnih programa, cycling sobi za in door cycling, bazenu, jacuzzy-u, turskoj sauni, finskoj sauna i mnogim drugim sadržajima.

Upravo zbog svoje ponude i usluge World Class  je idealan izbor za svaku tvrtku, i njene zaposlenike. Mnoštvo sadržaja, te  stručno i ljubazno osoblje pobrinut će se za vašu najvrijedniju investiciju – vaše zaposlenike!

Unaprijedite svoje poslovanje uz World Class korporativan rješenja, i dopustite nam da vam pomognemo osvojiti tržište!

 

KORPORATIVNO ZDRAVLJE – TEMELJ VAŠEG POSLOVNIG USPJEHA!

 

Korporatvina  Prodaja:

 

Saša Segedi

Sales & Marketing Manager

 

sasa.segedi@worldclass.hr

+385 (0)91 11 77 172

 

Prezentacije:

 

World Class Hypo

World Class Westin

 

World Class Korporativna Prezentacija

Copyright ©2011 World Class International.
Produced by Addmind